-snapshotWestfriesgasthuis inloggen

Westfriesgasthuis inloggen

. Welkom bij de Westfriesgasthuis inloggen post. Afhankelijk van uw situatie, kunt u inloggen op het patiëntenportaal of het medewerkersportaal van Westfriesgasthuis. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dat doet en wat je moet weten als je eerst toegang wilt krijgen tot de portaalsite. Westfriesgasthuis is een academisch ziekenhuis gelegen aan de Randweg-Oostzijde 5 te Hoorn, Nederland. Het wordt bestuurd door ‘Stichting Zorgverleners UMCG’. De missie van Westfriesgasthuis is om hun patiënten optimale gespecialiseerde zorg te verstrekken met behoud van mensenrechten en waardigheid. Om die redenering verder te brengen, biedt WestfriesGasthuish ook verschillende online portalenservices waarmee gebruikers gemakkelijk informatie over hun afspraken en behandeling kunnen beheren via internettoepassingstechnologieën zoals webbrowserapplicaties . Als eerst log dan in op www>westfrishospitaI>nl/inloogon website pagina om toegang toe de portals site te krijgen . Op hoofdpagina vind jou twee opties: “Patiënt” & “Medewerker”. Kiest optien die relevant voor jou is volgens yohr situaiton Je kan naam of emailadres invoeren evenals password (het mogelijk ook meerdere accounts) Klik dan knop “login” om succesvol ingetogeven Clady Ralph
Zie ook:  Welzorg inloggen

Snel en gemakkelijkWestfriesgasthuis inloggen, Dijklander ziekenhuis cardiologie, Dijklander ziekenhuis oogheelkunde, Eigen medisch dossier inzien digid, Medisch dossier inzien ziekenhuis, Mijndijklander, Mijn dossier inloggen, Mijn dijklander, Mijn zol inloggen

1. Welkom bij Mijn Dijklander

https://www.dijklander.nl/inloggen

Hoe kan ik inloggen? U kunt in Mijn Dijklander inloggen als u: Om toegang te krijgen tot uw medische gegevens, logt u in met DigiD en SMS-code of u gebruikt

2. Inloggen

https://mijnnoordwest.nl/

Inloggen. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren.

3. Westfriesgasthuis biedt patiënten via portaal inzage in gegevens

Westfriesgasthuis biedt patiënten via portaal inzage in gegevens

12 jan. 2018 — Sinds 2 januari 2018 kunnen patiënten van het Westfriesgasthuis inloggen op Mijn Westfriesgasthuis. Op de beveiligde website kunnen

4. Hostingserver Webmail :: Welkom bij Hostingserver Webmail

https://webmail.hostingserver.nl/

Hostingserver Webmail Inloggen. Logo. Gebruikersnaam. Wachtwoord. Inloggen. Hostingserver Webmail. Waarschuwing: deze webmailapplicatie vereist Javascript!

5. Mijn Westfriesgasthuis geeft patiënten kijkje in eigen dossier …

Mijn Westfriesgasthuis geeft patiënten kijkje in eigen dossier

Inloggen gaat via DigiD met extra controle door sms. Naast uitslagen, behandelverslagen en afspraken zijn ook brieven en een medicijnenoverzicht te zien.

Zie ook:  Www.Studyflow.Nl Inloggen

5 Vragen over westfriesgasthuis inloggen

Hoe kan ik mijn medische dossier inzien?

U kunt uw medisch dossier online inzien in uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Of u vraagt een papieren afschrift op bij uw arts of zorginstelling. U krijgt alleen de gegevens te zien die over uzelf gaan, zoals röntgenfoto’s en operatieverslagen.

Waarom Dijklander ziekenhuis?

Een regio waar de dijk een beschermende functie heeft. Het is ook een herkenbare naam die past bij de aard van mensen in Waterland en West-Friesland en de rol van het ziekenhuis. ‘ Bij de naam hoort een nieuwe uitstraling met een logo.

Wat is een Verwijsnummer?

Bent u doorverwezen door uw huisarts en heeft u nog geen toegang tot MijnCWZ? Dan kunt u een afspraak inplannen met uw Zorgdomein verwijsnummer . … U vindt dit nummer op de verwijsbrief van uw huisarts. Het verwijsnummer begint met de letters ZD.

Zie ook:  Windows live mail inloggen

Welke afdelingen zijn er in het Dijklander ziekenhuis?

D
  • Dagcentrum oncologie.
  • Dagcentrum voor volwassenen.
  • Dermatologie.
  • Dialyse Hoorn.
  • Dialyse Purmerend.
  • Diëtetiek.

Kan ik mijn Elektronisch Patienten Dossier inzien?

Je hebt recht om je medisch dossier in te zien of op te vragen als je dat wil. Vaak kun je het dossier bekijken via het patiëntenportaal van de zorgverlener. Of je ontvangt een (digitale) kopie van je medisch dossier . Per 1 juli 2020 geldt de wet dat iedereen zijn dossier kosteloos digitaal mag inzien .

inloggento.com

Gevolgtrekking:

U kunt ook de optie “wachtwoord vergeten” gebruiken om opnieuw toegang te krijgen. In het algemeen biedt Westfriesgasthuis een goede service aan zijn patiënten en medewerkers door hun portaal inlogservice, waardoor ze gemakkelijk informatie over behandeling en afspraken online beheren. Dit artikel helpt je begrijpen hoe je inlogt op het Westfriesgasthuis-portaal met behulp van verschillende accountinformaties volgens jou situatie. Wij hopen dat u nu alle informatie heeft die nodig is om succesvol “WestfriesGasthuish Inloogon” te doen.

Vergelijkbare berichten