-snapshotAutomatisch Inloggen Macbook

Automatisch Inloggen Macbook

.

Met de komst van het moderne digitale tijdperk is automatisch inloggen op een Macbook steeds belangrijker geworden. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun bestanden en programma’s zonder dat ze elke keer wachtwoorden hoeven ingeven. Automatisch inloggen maakt ook het maken van back-ups, synchroniseren met cloudopslag of andere taken veel gemakkelijker; alles wat je nodig hebt is alleen toegang tot je apparaat via één aanmelding. In dit blogbericht leggen we uit hoe u eenvoudig automatisch inloggen activeert op uw Macbook!

Het instellen van automatische aanmeldingen voor een Macbook kan worden voltooid door naar Systeemvoorkeuren > Gebruikers & Groepenscherm te navigeren, waarna er gekozen moet worden voor “Aanmeldinstelling…” onderaan rechts bovenin het scherm. Er moet vervolgens worder gezocht naar Aan melder selectief inschakelen en hierop moet er ‘Ja’ ingesteld wordnen; daarnaast mag de optie Verberg verborgene bestandsobject niet actief zijn (anders kan automatisering niet plaatsvind). Als laaste stap, zoals besproken bij Systeemvoorkeur:Gebruiker & Groepscherm>Login Opties ,selecteer dan “Log direct in” evenals Uw Apple ID als Accountnaam . Zo simpel is hetzelfde!

Zie ook:  Alkmaar Sportpas Inloggen

Nadien bent u klaar om probleemloos overal toegang te krijgen – alle foto’s, documentbestand bekijken etcetera die veilig versleutelde informtie bewaard blivjen – alles wat je nodig had was slecht éénmalige configuratie !

automatisch inloggen macbook hieronder opgesomd :


De eerste is de functie ‘Openen bij inloggen’. … Als je wilt voorkomen dat de Mac-apps automatisch opstarten, dan krijg je dit in een paneel van …

12. Gebruikersaccounts instellen op de Mac, OS X Help

http://osx.skydocu.com/nl/uw-mac/gebruikersaccounts-instellen-op-de-mac/

U wordt afgeraden automatisch inloggen in te stellen voor een beheerder. Als u dat wel doet, hoeft iemand de Mac alleen maar opnieuw op te starten om …

Gevolgtrekking:

Met deze stappen kom je eenvoudig en veilig op het punt waarop automatisch inloggen mogelijk is.

We hopen dat u dit artikel nuttige informatie vond over hoe je automatisch inloggen kunt instellen op uw Macbook. Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vergelijkbare berichten